Met ons aanbod Interieurontwerp zorgen wij voor het verkrijgen van een prettige, efficiënte en ruimtelijke indeling, waarin de sfeer, het gevoel en de ruimtelijke ervaring geoptimaliseerd wordt. Wij maken interieur ontwerpen voor particuliere woningen, voor kantoren, voor winkelpanden en horeca-gelegenheden. In onze interieurontwerpen respecteren wij graag de oorspronkelijke vormgeving van de ruimtes en het gebouw. Wij zien elke ruimte als een leeg canvas dat wij met gevoel en weloverwogen keuzes vormgeven. Een Interieurontwerp maken wij voor u met de inzet van onze jarenlange ervaring en met weldoordachte indelingsopties. Wij geven vorm aan alle ruimtes in het pand en zorgen voor de juiste onderlinge verdelingen en proporties. Het zou kunnen dat wij tot een advies komen om muren en deuren en dergelijke te verwijderen en/of te verplaatsen, waarbij de nodige bouwkundige ingrepen noodzakelijk kunnen zijn. Indien gewenst ontwerpen wij alle of slechts enkele ruimtes van uw pand.


Zo ontwerpen wij ook keukens en keukenblokken op maat waarin wij de maatvoering, de materiaalkeuze, de apparatuur en techniek tot in detail uitwerken. Op deze manier ontwerpen wij ook badkamers van indeling tot en met afwerking. Hier maken wij een indelingsontwerp en een tegelplan voor. Ook geven wij materiaal- en sanitairadviezen. Om de sfeer en vorm van het Interieurontwerp te benadrukken en te versterken ontwerpen wij ook maatwerk meubels die naadloos aansluiten bij uw interieur. Wij ontwerpen kasten, haarden en zitmeubilair, maar ook werktafels, receptiebalies, bars en elk ander los- of (vast) bouwkundigmeubel.


Elk Interieurontwerp wordt gepresenteerd met een plattegronden, een tekening, een moodboard en 3D-visuals. U kunt onze diensten afnemen ter behoeven van een totale verbouwing maar ook als u alleen een ontwerp voor bijvoorbeeld uw badkamer wenst.


Het Interieurontwerp laat zich goed combineren met:


KLEURADVIES


MATERIAALADVIESVERLICHTINGSADVIESINRICHTINGSADVIESEXTERIEURONTWERP


Geïnteresseerd? Maak vrijblijvend een afspraak.


 

Interieurontwerp

ruimtelijke indeling

HOME    |    BURO    |    DIENSTEN    |    PROJECTEN    |    REFERENTIES    |    FLASH    |    CONTACT

VERWANTE PROJECTEN