Actie A - Projectdefinitie ( programma van eisen PvE)

Aan de hand van een intensief overleg en inventarisatie brengen wij uw eisen en wensen in kaart in een zo genaamd ‘programma van eisen’ (PvE). Dit om uw wensen zo optimaal mogelijk te verwezenlijken en om samen met u een duidelijk beeld van uw eisen, wensen en financiële mogelijkheden voor ogen te krijgen.


Actie B - Schetsontwerp

Aan de hand van het PvE maken wij een schetsontwerp waar in wij d.m.v. plattegronden en moodboards ons ontwerp presenteren. Hierin zijn ook een interieur- / exterieur ontwerp met kleur- en materiaaladviezen opgenomen. Dit kan ook ondersteund  worden met 3D visualisaties. Door deze presentatie zult u zichzelf een goed beeld vormen van ons voorstel. Samen met het schetsontwerp maken wij een elementenbegroting. Hiermee scheppen wij optimale duidelijkheid. Aan de hand hiervan kunt u uw eigen prioriteiten aangeven.


Actie C - Voorlopig definitief ontwerp (VO)

Na de presentatie van Actie B spreekt u met ons deze geheel door. Wij passen het schetsontwerp eventueel aan en komen hiermee tot een voorlopig definitief ontwerp (VO). In het VO geven wij het definitief beeld van het project en wordt de exacte maatvoering opgenomen. De begroting wordt hieraan aangepast. Indien noodzakelijk dient het VO ook als basis tot het verkrijgen van de omgevingsvergunning, dat bij uw gemeente moet worden ingediend.


Actie D - Definitief ontwerp (DO)

Na het VO en eventueel de elementenbegroting zorgvuldig met u besproken te hebben, maken wij het definitieve ontwerp. Bij het DO hoort, indien van toepassing, het schrijven van de werkomschrijving, of wel het bestek en het maken van de werktekeningen van het project. Hierin worden alle onderdelen tot in detail uitgewerkt. Het DO kan ook gebruikt worden voor het aanvragen van offertes bij de aannemer en/of andere uitvoerende partijen.


Actie E - Bouwmanagement

Zodra de bouw van start gaat, zullen wij als directievoerder onze waarde nogmaals bewijzen. Alles ligt vast in onze werkomschrijving (het bestek). Met het bestek houden wij de planning en de kwaliteit van het werk onder controle en zorgen wij er voor dat deze volgens afspraak uitgevoerd worden. Hiermee besparen wij u veel zorg, tijd en geld. Ook beoordelen wij de tussentijdse afrekeningen en de eindafrekening. Bij de oplevering voeren wij de inspectie uit  en bespreken wij de eventuele gebreken; wij spreken met de uitvoerder af hoe deze zo snel als mogelijk tot een eindoplevering komt. Na de oplevering kunt u uw huis, kantoor of winkel in gebruik nemen en heffen wij samen het glas op een geslaagd project.


Geen project en/of opdrachtgever is hetzelfde. Daarom zullen wij altijd eerst, met u, vaststellen wat de rol van buro ernst & arno van dongen interieur & bouwkunst is en hoe wij te werk zullen gaan. De samenstelling en opbouw van het ‘Actie, Planning & Kostenoverzicht’. en de inhoud van de acties zullen altijd toegespitst zijn op het project. De acties uit het ‘actie, planning en kosten overzicht’ bieden wij uiteraard ook gefaseerd aan.


Geïnteresseerd? Maak vrijblijvend een afspraak.


Actie, Planning & Kostenoverzicht

HOME    |    BURO    |    DIENSTEN    |    PROJECTEN    |    REFERENTIES    |    FLASH    |    CONTACT